Esmaspäev 27. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Novatoursi käibest ligi pool läinud

21. oktoober 2009, 10:38

Eesti reisikorraldaja Novatoursi aasta
esimese üheksa kuu müügitulu oli 140 miljonit krooni, eelmise aasta samaks ajaks
ulatus käive üle 270 miljoni krooni.

Novatoursi juhi Raimondas Ušeckase sõnul hakkas tšarterturismi turg näitama elavnemise märke, kuid kriisieelne tase ei taastu veel vähemalt kaks aastat. „Selle aasta alguses püstitasime tavalisest tagasihoidlikumad eesmärgid ning praegu võime väita, et meil läks oodatustest paremini. Sel hooajal oleme välja müünud praktiliselt kõik planeeritud lennud, oktoobri lõpuks lisasime veel kaks lisalendu Türki, mis said müüdud välja rekordilise kahe nädala jooksul,“ lisas Ušeckas.

Ušeckase sõnul avaldas majandusesurutis Baltikumis mõju mitte ainult majandusnäitajatele, vaid ka reisikorraldajate ja klientide vahelistele suhetele. „Kliendid on hakanud rohkem hindama teenusepakkuja stabiilsust, usaldusväärsust ja kogemust ning reisikorraldajad on muutunud paindlikumateks ning uurivad senisest põhjalikumalt erinevate reisijate sihtrühmade vajadusi ja eelistusi. Stabiilne ja usalduslik suhe klientidega on iga reisikorraldaja eduvalem muutuvates turutingimustes,“ ütles Novatoursi juht.

Novatours tagastab alates juulist koondatud klientidele soovi korral reisiraha. Eripakkumine "Julge reisida - ära karda kaotada töökohta!" lõpeb 14 päeva enne hooaja viimast väljalendu Tallinnast ehk 6. aprillil 2010.

Novatoursi käive kasvas mullu auditeerimata andmetel 370 mln kroonini, ettevõte teenindas aasta jooksul ligi 41 000 reisijat.

Novatours Grupp tegutseb turul alates 1999. aastast, kaks aastat tagasi omandas ettevõttes enamusosaluse investeerimisfirma Enterprise Investors. Novatours Eesti asutati aastal 2004.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. October 2009, 17:04
Otsi:

Ava täpsem otsing