Teisipäev 6. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Üks küsimus: Kas jätkate II sambasse maksmist?

ÄP 22. oktoober 2009, 00:00

Karolina Sikk, Fontes PMP OÜ partner
Olen sellele mõelnud pikalt ja otsustanud, et ikka jätkan. Üks põhjus on kindlasti see, et riik ise paneb hiljem rohkem juurde. Teine asi on see, et kui ma olen otsustanud, et soovin ka ise oma pensionisse panustada - ja kuigi riik on otsustanud ühel hetkel oma otsust muuta -, siis oma otsust ma muutma ei peaks. Olen Swedbanki fondis ja tootlusi vaadates kaalusin Nordeasse liikuda, kuid jätkan ikkagi samas. Kui osakute hind on praegu nii all, siis ei ole mõtet vahetada, kui varem on osakud tootnud rohkem. Pigem loodan, et majandusruum muutub ja läheb ka nende fondil paremini.

Evelin Mägioja, Rimi Eesti ASi turundusjuht
Uskudes Eesti majanduse stabiliseerumisse, on see tõenäoliselt hea otsus. Aga raha ise investeerides saad ka ise valida, kuhu oma n-ö pensionisammas üles ehitada. Riikliku programmiga võib ühel hetkel juhtuda, et muudetakse seadust ja kõik need püüdlused ja aastate jooksul tehtud maksed on luhta läinud. Mitte et see samba protsent oleks nüüd väga suur summa, millest iga kuu loobuda. Nii et on poolt- ja vastuargumente ja ma kaalun alles.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 18:16
Otsi:

Ava täpsem otsing