Tehnikaülikoolis kolmandiku rohkem välistudengeid

22. oktoober 2009, 14:02

Tallinna Tehnikaülikoolis õpib sel aastal
kolmandiku võrra rohkem välistudengeid kui eelmisel aastal.

Sel õppeaastal alustas TTÜs õpinguid 127 välistudengit.

Tudengid said valida 12 erineva ingliskeelse õppekava vahel: kolm
bakalaureuse- ja üheksa magistriõppekava.

Oma dokumendid saatis 232 tudengit üle maailma. Kõige rohkem avaldusi esitati küberkaitse magistriprogrammis ja õigusteaduse programmides õppimiseks. Enim tudengeid võeti vastu rahvusvahelise ärikorralduse bakalaureuseprogrammis: 35 üliõpilast.

Sel aastal liitub TTÜ üliõpilaskonnaga tudengeid Ameerika Ühendriikidest, Aserbaidžaanist, Brasiiliast, Bulgaariast, Gruusiast, Hiinast, Indiast, Jaapanist, Koreast, Liibanonist, Leedust, Lätist, Mehhikost, Nepaalist, Norrast, Pakistanist, Portugalist, Rootsist, Saksamaalt, Soomest Suurbritanniast, Taanist, Türgist, Ungarist ja Venemaalt.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    22. October 2009, 14:02
    Otsi:

    Ava täpsem otsing