Meteoriit osutus Tele2 reklaamitrikiks

26. oktoober 2009, 14:05

Esmaspäeval meteoriidi kukkumisena
Lätti käsitletud uudis osutus õhtul Tele2 reklaamitrikiks.

Esialgse info järgi kukkus Põhja-Lätis Mazsalaca linna lähistel alla meteoriit, mis tekitas umbes 20meetrise läbimõõduga ja kümne meetri sügavuse kraatri, vahendas ERR Läti Delfit. Venemaa Geosfääri Dünaamika Instituudi vanemteadur Vladimir Svetsov ütles RIA Novostile, et tegemist võis olla raudmeteoriidiga, millele viitavad kraatri suured mõõtmed.

Meedia tõmbas kohe paralleeli Leedu peaministri Andrius Kubiliuse intervjuuga 9. juunil, kus ta ütles, et ei usu lati devalveerimist. Minu arvates on lati devalveerimise tõenäosus sama suur kui meteoriidi kukkumine riiki, rääkis ta toona. Esmaspäeva õhtul tunnistas mobiilsidefirma Tele2, et tegu on nende reklaamitrikiga, tekitamaks kriisi Lätist positiivset ning huvitavat uudist.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. October 2009, 09:58
Otsi:

Ava täpsem otsing