Bonnier soovib täielikult üle võtta Bulgaaria Äripäeva

27. oktoober 2009, 11:54

Skandinaavia suurim kirjastaja Bonnieri
Business Pressil on käsil Bulgaaria majanduslehe Pari aktsiate ülevõtmine
majanduslehe ühelt rajajalt Valentin Panayotovilt.

Ajalehe uueks tegevjuhiks nimetati Panayotovi asemel Lilia Apostolova, kes on varem olnud maaklerfirma Naturella Group AD tegevjuht, Bulgaaria majandusajalehe Capital Weekly peatoimetaja ja elustiiliajakirja Magazine One kaasomanik.

"Aktsiate ülevõtmine demonstreerib meie usku Parisse ja näitab, et me kavatseme Bulgaariasse jääda ning jätkata ettevõtjatest otsustajate jaoks Pari ja tema toodete arendamist," kommenteeris Bonnier AB nõukogu liige Hans-Jacob Bonnier.

Bonnier Business Press ostis Panayotovilt 50% Pari aktsiatest 2005. aasta juulis. Bonnier Business Press omab lisaks Bulgaariale ärilehti Rootsis, Taanis, Poolas, Leedus, Venemaal, Ukrainas, Sloveenias ja Eestis.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    30. October 2009, 10:00
    Otsi:

    Ava täpsem otsing