LHV ootas Baltikalt suuremat kahjumit

28. oktoober 2009, 18:04

LHV Pank jäi Baltika kolmanda
kvartali tulemustega rahule ja kahjum oli analüütik Kristo Oidermaa
hinnangul ka oodatust väiksem.

"Baltika on head tööd teinud kulubaasi vähendamisega, mida näitab kasvõi poodide võrreldavate kulude oluline langus," märkis Oidermaa. Ta lisas, et positiivselt mõjus ka müügimarginaalide paranemine, mida toetab eelkõige vähem allahindlusi ning laovarude viimine tavatasemele. LHV prognoos kvartalikahjumile oli 1,98 miljonit eurot ehk pea 31 miljonit Eesti krooni.

Baltika tulemustes on Oidermaa sõnul paranemisemärke, mida kinnitab ka positiivne amortisatsioonieelne kasum septembris. "Siiski sõltub Baltika kasumisse jõudmine tulevikus eelkõige paranevatest käibenumbritest," lausus Oidermaa.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. November 2009, 14:22
Otsi:

Ava täpsem otsing