Reform: millega mõtleb riigikogu liige?

29. oktoober 2009, 09:54

"Ma ei tea, mis kehaosaga inimesed
riigikogus mõtlesid," kirjutas Reformierakonna 2007. aasta riigikogu valimiste
kampaania juht ja peaminister Andrus Ansipi büroo juhataja Arto Aas erakonna
liikmeile sama aasta riigikogu valimiskampaania ajal saadetud kirjas.

Aas tuletas kõigile Reformierakonna kandidaatidele ja kampaaniameistritele meelde, et 23. jaanuarist 2007 kehtib poliitilise välireklaami keeld ja ütles, et sellest päevast ei tohi enam mitte ühtegi Reformierakonna või kandidaadi plakatit väljas olla. Samas kirjas avaldas ta ka oma nördimust riigikogu nende liikmete suhtes, kes välireklaami piirangu seadustasid.

"Ma ei tea, mis kehaosaga inimesed riigikogus mõtlesid, kui nad sellise tobeduse vastu võtsid, aga selget pilti seaduse mõttest pole mitte keArto Aas Arto Aas llelgi. Ilmselt on tegu selle riigikogu koosseisu kõige rumalama seaduseparandusega," kirjutas Aas toona.

"Seadusandja ehk mitme kehaosaga mõtlejate tahe oli selle seadusemuudatusega tagada olukord, et ei risustataks avalikke kohti eelkõige reklaamifirmade poolt väljamüüdavatel pindadel olevate välireklaamidega," selgitas Äripäeva käsutuses olevas kirjavahetuses praegune riigikogu põhiseaduskomisjoni esimees, reformierakondlane Väino Linde.

Vaata Reformierakonna liikmete kirjavahetust SIIT!

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. October 2009, 12:09
Otsi:

Ava täpsem otsing