AUTOD: Mercedese B-klass võtab sihikule Golfi

1706-aripaev 30. oktoober 2009, 21:24

Nendel Automedia fotodel on esmakordselt
näha uus Mercedese B-klass, mis alates 2011. aasta teisest poolest asub
võitlusse ülipopulaarse Volkswagen Golfiga.

Seejuures seisab ees riskantne samm: kui senine B-klass meenutas väikest mahtuniversaali, siis uus auto on rohkem pigem klassikaline luukpära. Nii loodetakse meelitada auto juurde nooremat ostjaskonda kui see on B-klassil praegu. Nimelt eelistasid praegust Bd Euroopas pigem vanemad inimesed kui noored autohuvilised.

Infot uue masina tehniliste detailide kohta on hetkel napilt, kuid eeldada võib, et rõhk pannakse eelkõige neljasilindrilistele bensiini- ja diiselmootoritele, samuti peaks tootmise algusest alates saadaval olema ka hübriidjõuallikaga versioon.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
30. October 2009, 21:24
Otsi:

Ava täpsem otsing