Antropovi valimiskampaania: kuidas orav käbi hoiab?

01. november 2009, 16:09

Robert Antropovi üks valimiskingitus oli ka
pusa, kuhu pidi tulema Antropovi foto ja ka Reformierakonna sümboliks olev orav.
Kavandite ülevaatamine tekitas järgmise arutelu.

„Kas orav ei ole ka veidi paremale poole viltu?,“ küsib Antropovi abi.

„Aga see, et ta paremale poole viltu on, ongi hea. Sellest pole midagi halba. Kõik asjad polegi otse. Kui ta vasakule kalduks, oleks orav keskerakondlane,“ lohutas Droomi omanik Heiki Penu Antropovi kampaaniategijaid.

Lõpuks sekkus kirjavahetusse ka Antropov ise: „no mis jutud teil siin õhtupoolikul.… parem või vasak kalle. Kuhu kadus käemuskel ja vaadake kuidas orav pähklit hoiab… ja näoilme nagu vangist perverdil….? Palun tehke midagi!!!“.

Suhted pingestusid reklaamibürooga veebruaris
Kui jaanuaris laabus Antropovi koostöö reklaamibürooga Droom hästi, siis veebruari kirjavahetusest on näha esimesi pingeid. Antropovi abi polnud rahul sellega, et Droom ei suuda tähtajaks veebilehega seotud ülesandeid ära teha.

„Kas keegi tegeleb meie veebilehega või ei tegeleta üldse? Eilsel kohtumisel ütlesid Heiki (Heiki Penu-toim), et kõik soovid peavad eile õhtuks olema veebilehel sisse viidud. Eile panime muud soovid kirja, täna saatsin palvekirja veel piltide osas üle. Mis on paari minuti tagune tulemus? Null!!!!!!!!!
Lisaks on Robertist ilmunud nii palju artikleid, äripäevas pidevalt. Tamsalu-Neeruti maratonil oli ta omas vanuserühmas esimene. Lehes bussiliiklusest, vastus Valbaumile, tuleohutuse artikkel ja e-valimiste artikkel. See kõik PEAB olema uudiste all ja keegi PEAB hoidma silma peal, mis tema kohta ilmub.

Uudiste all on mingi Robert Antropov esitleb Ursula Kadrina rahvamajas. Ja siis tühjus. Mida ta esitleb? Seal peaks olema siis välja kirjutatud, kas ta toetab või korraldab vms. Ja sinna pidi minema flaier mida välja saab printida, millal sellest rääkisime? 2. veebruaril. Mitmes täna on? 7. Millal pidu? 9. Kui see ilmub sinna üles homme või 9ndal või peale pidu, pole asjal mõtet. Töö eest arve tuleb Robertile, asja eest, mida õigeks ajaks ei suudeta ära teha.

Ma olen praegu nii vihane ja see ei ole nali, MA TAHAN TEADA, MIS TOIMUB??????????????????
Rääkimata sellest, et Roberti kalendris ei kajastu teiste reformikate üritused ega teiste erakondade üritused, ei ole seal isegi kõiki meie enda üritusi? Jällegi MIS TOIMUB??????????“

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. November 2009, 07:13
Otsi:

Ava täpsem otsing