Harju Elekter kaotas kasumis 44 protsenti

05. november 2009, 10:56

Harju Elekter teenis kolmandas kvartalis
6,1 miljoni kroonise puhaskasumi, millest emaettevõtte omanike osaks on 5,7
miljonit ehk aastatagusega võrreldes 44 protsenti vähem, selgub börsile saadetud
teatest.

Kasumiks aktsia kohta on 0,34 krooni, aasta tagasi oli aktsiakasumiks 0,61 krooni. Ettevõtte kvartalikäive ulatus 120,6 miljoni kroonini, mis aastataguse kvartaliga võrreldes tähendab 47protsendilist vajumist. Müügitulust pea 90 protsenti annab elektrienergia jaotus- ja juhtimisseadmete tootmine ja müük ning nendega seotud tegevused. Kinnisvara ja muu äritegevus moodustavad ülejäänud kümnendiku müügitulust.

Üheksa kuuga müüdi toodetest ja teenustest 35 protsenti Eesti, 45 protsenti Soome ja 10 protsenti Leedu turgudele ning ülejäänud Euroopa Liidu turgudele (Läti, Rootsi, Taani ja Portugal) müüdi kokku 4 protsenti toodetest ja teenustest.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. November 2009, 18:22
Otsi:

Ava täpsem otsing