Esmaspäev 5. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Jüri Käo kasutab 17 dividendimiljonit eraisiku investeeringuteks

06. november 2009, 10:56

Suurärimees Jüri Käo on endale tänavu välja
kirjutanud 17,4 miljonit krooni. Seda on umbes kolm miljonit krooni vähem kui
mullu.

"Eks see kulub nii-öelda eraisiku investeeringuteks. Kui Sõõrumaa ütleb, et koolitab dividendide eest lapsi ja suunab sellest osa tarbimisse, siis see on väga õige suhtumine. Keegi peab neid asju poest ostma ju. Aga Jüri Käo ise tehast asutama ei hakka. Meil on NG Investeeringutes omavaheline kokkulepe, et kõik finantsinvesteeringud teeme grupi kaudu," räägib Käo naeruselt.

Kas Käole ka 21%-line dividendide maksustamine vastukarva on? "Ei noh. Ettevõtja jaoks on maksud alati kõrged! Aga üldiselt on minu meelest mõistlik protsent. Täitsa OK ju! Minu meelest on palju olulisem see, et keegi Eestis enam kunagi ettevõtete tulumaksu ei taastaks. Vaat see oleks kole! Praegu on ettevõtete tulumaksu puudumine meie ainus eelis teiste, naaberriikide ees," rääkis ta.
Jüri Käo kasutab 17 dividendimiljonit "eraisiku" investeeringuteks

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. November 2009, 12:29
Otsi:

Ava täpsem otsing