Neljapäev 23. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Tihe lumesadu jätkub hilisõhtuni

06. november 2009, 11:33

Mitmel pool Eestis jätkub täna tihe
lumesadu ning kuna maapinnal on miinuskraadid, võib kohati tekkida ka kuni
viiesentimeetrine lumikate.

Ilmajaama sünoptik Merike Merilain ütles ERRi uudisteportaali teatel, et lund sajab täna igal pool mandril, saartel sajab üldiselt vihma; õhutemperatuur on mandril -3 kuni +2 kraadi, saartel kuni +3 kraadi. Öösel aga lumesadu väheneb ning homme päeval ainult tibutab veidi, ilm muutub umbes kraadi võrra soojemaks, kuid samas võib tugevneda kagu- ja idatuul.

Pühapäev tuleb Merilaini sõnul üsna lörtsine, ilm muutub veelgi soojemaks ning saartel võib tulla kuni viis plusskraadi. Esmaspäevast saju tõenäosus kahaneb ning temperatuur püsib vahemikus -3 kuni +3 kraadi, teisipäeval langeb aga õhutemperatuur pea kõikjal Eestis miinusesse.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. November 2009, 11:33
Otsi:

Ava täpsem otsing