AUTOD: Mitsubishi linnamaastur aastast 2011

1706-aripaev 08. november 2009, 23:57

Järgmise aasta kevadel toimuval Genfi
autonäitusel esitleb Mitsubishi avalikult oma väikest linnamaasturit nimega
cX, mis müüki peaks jõudma kõige varem aasta pärast.

Neil piltidel on Automedia kunstnike versioon sellest, milline võiks cX reaalses elus välja näha. Tegu on Mitsubishi Lanceriga samale platvormile loodud väikemaasturiga, mis firma mudelivalikus võtab sisse koha allpool Outlanderit.

cX saab endale valiku neljasilindrilisi mootoreid, väikemaasturitele kohaselt tuleb ta müügile nii esi- kui ka nelikveolisena. Hetkel pole veel selge, millise nime all autot müüma hakatakse: on see cX, X-cross või hoopis midagi muud.Mitsubishi cX aastast 2011.Mitsubishi linnamaastur cX aastast 2011.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    09. November 2009, 00:03
    Otsi:

    Ava täpsem otsing