Kolmapäev 26. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Tavalatiino helgete hetkedega

Signe Sillasoo 13. november 2009, 00:00

Shakira, latiinomuusika üks esileedidest, uue plaadiga maailma pea peale ei pööra, küll aga pakub uusi ja värskeid helisid ning rütme - ja osalti väga õnnestunult.

Plaat "She wolf" algab väga paljutõotavalt, plaadi nimilugu ning ka teine heliteos "Did it again" on tempokad ja üllatuslikud, senikuulmatuid muusikalisi käike täis. Viimase mainitud loo video on samuti tubli saavutus - suurepärane akrobaatika ja tantsukunsti meistriteos.

Plaadi edasised lood aga nii suurt elevust ei paku, pigem ujumist vanas rasvas. Igav ja argine. Uue hoo saab plaat sisse taas lõpu poole jõudes, kus kõlamas taas plaadi esimesed lood. Jumal tänatud, sedapuhku hispaania keeles. Latiinomuusika muutub õigeks latiinomuusikaks, kõlab seksikalt, puutumata inglise keele argisusest.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:04
Otsi:

Ava täpsem otsing