Padar: kaua sotsid Savisaart taluvad?

Katariina Krjutškova 14. november 2009, 10:26

„Senine linnavõim lasi hulga toidukraami, kartuleid, valimiskampaania käigus riknema, Sellistel inimestel pole au ega kombeid,“ ütles Brüsselisse saadetud endine rahandusminister Ivari Padar eile Delfile.

Delfi küsis ka Padarilt, kaua Savisaar sotse talub, mille peale vastas Padar, et pigem vaatavad sotsid, kaua nad Savisaart välja kannatavad.

Teisalt jagas Padar ka heameelt Eesti käitumise üle kriisisituatsioonis. „Samas on rõõm sellest, kui näiteks IMF-i missioon ütleb, et need vaevalised unenäod ja tehtud töö ei olnud asjata. Eesti on selgelt eristunud oma kriisiaegse ratsionaalse käitumisega,“ ültes Padar intervjuus.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. November 2009, 10:26
Otsi:

Ava täpsem otsing