Britid võtavad pankurite boonused luubi alla

Katariina Krjutškova 15. november 2009, 10:12

Tuleval nädalal avaldatakse lepingud, mis näitavad, millistele pankuritele on kellele makstakse õigustamatult mitmete miljonite väärtuses boonuseid, vahendas The Daily Telegraph.

Uus seadusandlus annab Briti finantsjärelvalveorganile õiguse trahvida panku ja pankureid, kes saavad liialt suuri boonuseid. Samuti tühistada sõlmitud lepingud, mis näevad ette mitmete miljonite palgalisa maksmist.

The Sunday Telegraphile antud intervjuus ütles kantsler Alistar Darling, et briti panganduskultuur peab oluliselt muutuma. Pankurid peavad end tundma vastutustundlike kodanikena ja tunnistama, et nende palgalisa tasub maksumaksja.

 

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. November 2009, 13:17
Otsi:

Ava täpsem otsing