Reede 24. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Kommentaar

Enn Tosso 16. november 2009, 00:00

Buldooserijuhid ei pea tuleval kevadel tööpuuduse üle kurtma, sest koristada tuleb need sodihunnikud, mida veel sügisel nimetati majadeks.

Kinnistute hinnad Tallinna lähiümbruse põldudel on langenud 80% ja enamgi. Põldudele pappmaju rajanud arendajad on ridamisi pankrotistunud, ent majad on ju alles ja oksjonitel pakutavad hinnad meeldivalt madalad. Jutud kinnisvaraturu põhjast võivad tekitada mõtte mõni kipsmaja odavalt ära osta. Pole ju pealtnäha halb tehing Tallinna lähedale paarisaja tuhandega uus maja saada!

Küsimus on selles, et ei pankrotis arendaja ega keegi teine küta neid maju talvel ning kevadeks on niiskus kipsmajja tunginud.

Sellise maja ostmine tähendaks sama, kui soetada auto üleujutuse piirkonnast. Kõik tundub korras olevat, ent sõidurõõmu kauaks ei ole. Samamoodi ei tasu osta kütmata seisnud kipsmaja. Hinnast olenemata.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 18:18
Otsi:

Ava täpsem otsing