Laupäev 3. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Warren Buffett ostis Exxon Mobili ja Wal-Marti aktsiaid

Tarvo Vaarmets 17. november 2009, 10:47

Warren Buffetti juhitav Berkshire Hathaway ostis eelmises kvartalis pea 60 miljoni dollari suuruse osaluse Exxon Mobilis, vähendas osalust ConocoPhillipsis ja suurendas oluliselt osalust Wal-Martis.

Berkshire Hathaway esitas oma USA aktsiaportfellis aset leidnud muudatused SECi eile. Septembriga lõppenud kvartali jooksul soetas Berkshire Hathaway 855000 Exxon Mobili aktsiat. Viimase konkurendi ConocoPhillipsi aktsiate arv kahanes Buffetti juhitava ettevõtte portfellis 64 miljonilt aktsialt 57 miljoni aktsiani. Kui juuni lõpus oli Berkshire Hathaway portfellis 20 miljonit Wal-Marti aktsiat, siis septembri lõpuks oli aktsiate arv kosunud 33,6 miljonini.

Samal perioodil on aga Berkshire Hathaway aktsiaid juurde ostnud Bill & Melinda Gates Foundation ning ka legendaarse investori George Sorose juhitav Soros Fund Management, kellele nüüd kuulub eelneva nelja asemel kümme Berkshire'i A-klassi aktsiat, vahendas AP.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. November 2009, 10:47
Otsi:

Ava täpsem otsing