BÖRS: investorid krabasid Olympicut

Tarvo Vaarmets 18. november 2009, 16:03

LHV avaldas täna omapoolse soosiva kommentaari Olympic EG kolmanda kvartali tulemustele. Kasiinoaktsia hind viskuski pärast eilset kiirkukkumist täna tagasi ülespoole, olles seejuures ainuke, mille kauplemiskäibeks tuli üle miljoni krooni.

LHV analüütik Sten Pisang kinnitas Olympicule antud neutraalset soovitust. "Ootame, et OEG jõuab kasumisse 2010. aaasta keskel. Pärast majandustulemuste avaldamist ning prognooside uuendamist kinnitame neutraalset soovitust, kuid turuolukorra paranedes kaalume soovituse tõstmist," seisis kommentaaris.

Olympic EG aktsia hind viidi täna pea kolme miljoni krooni suuruse käibega 4,6%eilsest kallimaks ehk 10,8 kroonile. Veidi alla miljoni kroonise käibega kerkis Tallinki aktsia hind aga 5,4% ehk 6,1 kroonile.

Kokku koosnes tõusjaterivi kümnest aktsiast. Väärtust kaotasid neli aktsiat, OMXT indeks kosus 1,6% ehk 412 punktile.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. November 2009, 16:12
Otsi:

Ava täpsem otsing