Soros usub Fordi edusse

Tarvo Vaarmets 18. november 2009, 13:56

Legendaarse investori George Sorose juhitud riskifond Soros Fund Management on ostnud osaluse Ford Motoris. Teade saatis eile Fordi aktsia hinna pea üheksale dollarile.

Fondi USA aktsiate väärtus on kolmanda kvartali jooksul kasvanud 4,2 miljardilt dollarilt 6,2 miljardi dollarini.

Soros ostis SECi esitatud aruande kohaselt 7,3 miljonit Fordi aktsiat väärtuses 53 miljonit dollarit. Lisaks Fordile on Soros soetanud juurde ka AT&T aktsiaid - kolme kuu jooksul on AT&T aktsiate arv hüpanud 0,79 miljonilt 4,2 miljonini. Samuti on soetatud Home Depot aktsiaid, mille arv fondi portfellis oli septembri lõpus 942 000, juuni lõpus oli aktsiaid 190500.

Lisaks eeltoodule on Soros Fund Management juurde ostnud ka Wal-Marti aktsiaid - aktsiate arv on 89 710-lt kasvanud 1,1 miljonini. Wal-Marti aktsiaid ostis kvartali jooksul juurde ka Warren Buffetti juhitav Berkshire Hathaway.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2009, 21:07
Otsi:

Ava täpsem otsing