Laupäev 22. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

FOTOD: rohelised rebisid rahvaliidult surmamaski

Erik Prozes 19. november 2009, 10:44

Kes oli see eilsel põllumeeste meeleavaldusel surmakostüümis valitsusevastaseid loosungeid hüüdnud härra?

Roheliste fraktsiooni juht Valdur Lahtvee rebis meeleavaldajalt maski ning selgus, et skandeerija on Rahvaliidu Tallinna linnaühenduse esimees Lauri Läänemets. "Kui inimene julgeb välja tulla, siis tulgu ikka oma näoga," kommenteeris Lahtvee täna hommikul.

Läänemetsa kinnitusel osales ta meeleavaldusel põllumeeste toetuseks. "Ma ei häbene meeleavaldustel käia, olen neid ise ka palju korraldanud," lisas ta. Kostüümiga ringi käies on Läänemetsa ütlusel võimalik paremini inimestega kontakti saada.

 

 

 

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. November 2009, 16:09
Otsi:

Ava täpsem otsing