Lepik ei välista Arco Vara täiendavat emissiooni

Virge Haavasalu 19. november 2009, 16:12

Investeerimisnõustaja Kristjan Lepik usub, et Arco Vara aktsiate vähendamise eesmärk võib olla täiendava aktsiaemissiooni korraldamine.

"Suure tõenäosusega on see samm siiski eelsamm mingiks täiendavaks uudiseks, kuid seda on raske prognoosida, millega võib olla tegu," märkis Lepik. Selle sammuga tõuseb Lepiku sõnul aktsiahind üle nominaali ehk üle kümne krooni.

"Koos sellega suureneb täiendava aktsiaemissiooni tõenäosus, mis võib olla üks võimalik tee," uskus ta. Täna on see vaid spekulatsioon ja tuleb oodata edasisi uudiseid, lisas portaali tarkinvestor.ee omanik.

Lepik ütles, et sisuliselt aktsionäri jaoks midagi eelpool nimetatud aktsiate vähendamise tehinguga ei muutu, kui vaid aktsiaid saab olema vähem, ühe aktsia väärtus kõrgem, kuid kogusumma sama. "Eks väikest rolli mängib ka see, et 4,00 eurot on aktsiahinnana viisakam number kui 0,20 eurot," lisas ta.

Nii Lepikul endal isiklikult ega ka tema firmal Tark Investor kinnisvaraettevõttes väärtpaberite keskregistri andmeil hetkel osalust pole.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. November 2009, 16:12
Otsi:

Ava täpsem otsing