Reede 2. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Mahe jõulukonserv

Signe Sillasoo 20. november 2009, 00:00

Stingi uus album on üheaegselt nii talviselt karge kui ka mahe ja õdus. Mõnus kuulamine peagi saabuval jõuluajal - mõneti uuenduslik, stingilik ja õnneks kaugel argisest jõuluplaadist ja tüüpilistest jõululauludest, mis sel ajal aastast sadades erinevates versioonides kaubandushulluses, kontsertidel ja plaadimängijates kõlavad.

Helikandja on täis vanu, enamasti inglise ja šoti päritolu laulukesi, mille loomisaeg ulatub sajandite taha - osad neist tuntumad, teised jälle eesti publiku jaoks suhteliselt tundmatud.

Enamasti endasse süüvivate, talviselt mõtlike ja rahulike lugude keskele on sattunud ka mõned erksamad laulud, mis üldisele mahedusele ja kohati ka monotoonsele kõlale väheke vürtsi juurde annavad - näiteks lood "Soul cake", "Christmas at sea" ja "The Burning babe".

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:04
Otsi:

Ava täpsem otsing