McDonalds teeb oma logo Euroopas "rohelisemaks"

Tarvo Vaarmets 23. november 2009, 21:54

McDonalds vahetab Euroopas oma traditsioonilise punase logo välja, soovides uue logoga jätta endast ökosõbralikum mulje. 

Umbes 100 Saksamaal asuva McDonaldsi söögikoha logo vahetatakse välja selle aasta lõpuks. Mõned frantsiisi alusel opereerivad söögikohad Prantsusmaal ja Ühendkuningriigis on vanad logod juba uue värviskeemi vastu välja vahetanud.

Kokku 118 riigis enam kui 32000 söögikohaga McDonaldsit on siiani süüdistatud keskkonna-vaenulikkuses. Viimastel aastatel on kontsern siiski muutunud - kasutusele on võetud keskonnasõbralikud külmikud ja kasutatud toiduõlist toodetakse biokütust.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    23. November 2009, 21:54
    Otsi:

    Ava täpsem otsing