Nokia Siemensi pakkumine ei olnud kõrgeim

Romet Kreek 23. november 2009, 12:45

Nokia Siemens Networksi pakkumine Nortel Networksi optiliste võrkude üksusele ei olnud kõrgeim, kirjutab Bloomberg.

Nokia Siemens teatas täna pressiteates, et nende lõplik pakkumine kujutas endast varade väärtust ning edasine pakkumine ei ole finantsiliselt põhjendatud. Pakkumine tehti koos finantspartneriga, kelle nimi ei ole teada. Kui suur see pakkumine oli, ei nõustunud Nokia Siemens avaldama.

Oktoobris pakkus Ciena Norteli varade eest 390 mln dollarit ja 10 miljonit lihtaktsiat. Pankrotis Kanada sideseadmete tootja Nortel teatas läinud nädalal, et peale Ciena on veel vähemalt üks kvalifitseerunud pakkuja.

Juulis teatas Ericsson, et nad ostaksid Norteli traadita võrguseadmete üksuse 1,13 miljardi dollari eest, lüües nii Nokia Siemensi kui ka MatlinPatterson Global Advisersi pakkumist.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. November 2009, 13:57
Otsi:

Ava täpsem otsing