AUTOD: VW Polo saab sedaankere

1706-aripaev 26. november 2009, 12:19

Jaanuari alguses teeb Indias Delhi autonäitusel oma maailmadebüüdi uus Volkswagen Polo sedaan, mille eeldatav välisdisain on näha Automedia kunstnike loodud piltidel.

Tegu on eelkõige Aasia ja Lõuna-Ameerika turgudele mõeldud sõidukiga, millele siin-seal pakutakse ka eluõigust Euroopa ning USA turul. Igatahes peaks Polo sedaan lisaks Delhile olema väljas ka Genfi autonäitusel märtsikuus.

Tehniliselt baasilt on Polo sedaan identne luukpäraga, jagades sellega eelkõige jõuallikate valikut ning sisedisaini. Pagasiruumi lisamine suurendab aga märgatavalt sedaani praktilisust napi kaubaruumiga luukpära ees. Ametlikud numbrid pole veel avalikud, kuid võimalik on, et rääkima hakatakse kuni 450 liitri suurusest pagasiruumist.

Müügile võiks uudne Volkswagen Polo sedaan jõuda järgmise aasta suve hakuks, selle hind tuleb ehk mõnevõrra kõrgem kui luukpäral.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
01. December 2009, 16:15
Otsi:

Ava täpsem otsing