Esmaspäev 5. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

KUIDAS viia kohtusse sisse pankrotiavaldus?

Katariina Krjutškova 26. november 2009, 08:49

On ideaalne, kui sul õnnestub oma võlgnikuga kokkuleppele jõuda ja kohtuuksi mitte kulutada. Kui aga kohtutee tundub vältimatu, siis enne pankrotiavaldusega sisseviimist mõtle kindlasti järele, mis on sul võita ning kas sa suudad võlgniku maksejõuetust tõendada.

"Pankrotiavaldust esitada on mõtet ainult siis, kui on lootust võlgnikult midagi kätte saada. Kui sealt midagi kätte ei saa, raisatakse ainult iseenda aega ja närve," ütles NCC Ehituse juhatuse esimees Toomas Aak.

Edasi saab artiklit lugeda Äripäeva paberlehest SIIT. Selleks vajaliku päevapileti saad osta SIIT.

 

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. November 2009, 08:49
Otsi:

Ava täpsem otsing