Masu paneb pankureid abielu rikkuma

Tõnis Oja 01. detsember 2009, 19:05

Rahva poolt häbistatud pankurid otsivad lohutust abieluvälistes suhetes, kirjutab uudisteagentuur Reuters.

Suhteportaal IlliticEncounters.com kinnitas uudisteagentuurile, et finantssektori töötajate arv, kes otsivad abieluväliseid suhteid on pärast möödunud aasta oktoobris toimunud finantsturgude kokku kukkumist kasvanud märgatavalt ning finants on senini üks enamesindatud elukutse.

Veebileheküljel on üle 380 000 registreeritud liikme, neist üle 20 000 töötavad finantssektoris. Veebilehepidaja küsitles 600 nais- ja meespankurit põhjuste kohta, miks nad otsivad abieluväliseid suhteid.

Kõige enamlevinud põhjusteks tuuakse avaliku häbi alla sattumine ning lähedaste tähelepanu puudumine. Neile põhjustele järgneb põnevus teha midagi riskantset, igavusest vabanemist ja oma ego kergitamine.

„Me oleme üllatunud mõnede vastuste avameelsusest,“ kinnitas IlliticEncounteri esindaja Sara Hartley lisades, et pikad tööpäevad ja sagedased reisid jätavad mõnedele pankuritele väga vähe aega kodustega suhtlemiseks.

„Seal kus ma töötan on paljud tippjuhid oma suhete suhtes väga avameelsed,“ lausus üks vastanu. „Armukese omamine on sarnane autoga kihutamisega,“ kinnitas ta.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
01. December 2009, 19:47
Otsi:

Ava täpsem otsing