Silvano sai 100 000 krooni trahvi

Romet Kreek 01. detsember 2009, 17:42

Tallinna börsi Noteerimis- ja Järelevalvekomisjon määrata Silvano Fashion Groupile leppetrahvi 100 000 keooni.

SFG 2009 majandusaasta 3 kuu vahearuandes lk. 29 on esitatud teave, et SFG on andnud perioodil jaanuar - aprill 2009.a. laenu investeerimisfondile Alta Capital Partners kogusummas 44 593 000 krooni. SFG 2009.a. majandusaasta 3 kuu vahearuande leheküljel 28 märgib SFG, et SIA Alta Capital Partners omab otseselt ja kaudselt üle 50% SFG aktsiatest. SFG ei ole avalikustanud börsiteadet, milles oleks avalikustatud teave eespool viidatud laenutehingu kohta. Lisaks eeltoodule ei ole SFG vastanud NASDAQ OMX Tallinna börsi järelepärimisele tehingu kohta.

Emitent on kohustatud viivitamatult avalikustama teabe tehingutest seotud isikutega. Avalikustatav börsiteade selliste tehingute kohta peab sisaldama teavet tehingu kõigi poolte ning nende seotuse kohta emitendiga, tehingu tingimuste kirjeldust ja teavet emitendi poolt saadavate või tasutavate summade suuruse ning tasumise tähtaegade kohta, teavet tehingu mõjust emitendi kasumile, varadele ja kohustustele ning teavet seotud isiku omandis olevate emitendi aktsiate arvu kohta pärast tehingu täitmist, kui tehingu sisuks on osaluse omandamine seotud isikult ja osaluse omandamiseks
tasub emitent oma aktsiatega. 

Börsil on õigus nõuda Emitendilt kommentaari ja/või täiendavat teavet Emitendi poolt või tema suhtes avalikustatud teabe või avalikustamisele kuuluvate asjaolude kohta. Emitent on kohustatud esitama nõutud teabe viivitamatult.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
01. December 2009, 17:42
Otsi:

Ava täpsem otsing