Reede 9. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Lugeja arvab

ÄP 04. detsember 2009, 00:00

    Väikeettevõtja: ajagem Tallinn pankrotti!
  • Annan Ansipile uue maksu idee. Riiklikul tasandil tuleks kehtestada Keskerakonda kuulumise maks. Edgarile veel ideid, mida Tallinnas koguda võiks: 1. Kingamaks - aitab taastada kulunud kõnniteid; 2. Jalgrattamaks - aitab taastada kergliiklusteid; 3. Keskerakonda mittekuulumise maks - maksavad kõik tallinlased, kes ei kuulu Keskerakonda; 4. Noorusmaks - maksavad kõik, kes ei ole veel pensionil - sellest saab siis pensionäridele lisa maksta; 5. Sünnitusmaks - maksavad kõik tallinna pered, kuhu sünnib uus ilmakodanik - aitab ehk sellega lasteaedadele palgaraha koguda.
    Sportlandi liisk langeb paari kuu jooksul
  • 300 prossased juurdehindlused ja naljakad soodukad ca 40 prossa ja hind on sama, mis enne - suht paljud on hakanud väsima ja kui on olemas ka oluliselt soodsamaid fimasid kui nike, siis miks mitte. Sama mis Imre Kose gurmeerestoran, ulmehinnad ja keskpärane kaup - ei ole ju halb, aga lolli raha on väheks jäänud.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 18:20
Otsi:

Ava täpsem otsing