Saksing: ettevõtluse sõber võiks olla ettevõtja Peter Hunt

Katariina Krjutškova 08. detsember 2009, 18:50

Ettevõtluse sõbraks nimetaksin Pärnu piirkonna ettevõtjat Peter Hunti, kes on loonud rohkem töökohti, kui keegi teine sel aastal, rääkis LVM Kinnisvara omanik ja juhatuse liige Ingmar Saksing.

„Mina pakun ettevõtluse sõbraks Pärnu piirkonna ettevõtja Peeter Hundi, kes on Wendre suuromanik ja kes on linavabrikust teinud Pärnumaa suurima tööandja,“ vastas Saksin Ärpäeva küsimusele, kes või mis võiks olla ettevõtluse sõber sel aastal. Saksin lisas, et nii suurt uute töökohtade hulka pole kellelgi teisel ette näidata. 

Oskar LT AS omanik ja tegevjuht Aldo Parik ütles, et tema sellele küsimusele vastata ei oska. „Ei ma küll ei saa aru, et keegi oleks ettevõtjaid sõbralikumalt kohelnud kui tavaliselt. Sellist küll ette ei löö,“ rääkis Parik.


 

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. December 2009, 18:50
Otsi:

Ava täpsem otsing