Majandusteadlane: asjad on paremaks läinud

Katre Pilvinski 14. detsember 2009, 21:01

Maksuvõlgade vähenemine novembris veel trendi ei näita, kuid muud näitajad ja suhtlemine ettevõtetega näitab, et asjad on paremaks läinud, ütles Tartu Ülikooli makroökonoomika professor ja rahvamajanduse instituudi juhataja Raul Eamets.

"Kindlasti ei saa ühe kuu põhjal mingit trendi välja lugema hakata, aga võib öelda, et ka muud näitajad ja suhtlemine ettevõtetega näitab, et asjad on paremaks läinud," kommenteeris Eamets maksuvõlgade vähenemist novembris 1% võrra.

"Maksuvõlgade vähenemine novembris võis olla täiesti juhuslik," lisas ta. "Maksuamet võib olla paremini tööle hakanud või mis iganes, aga õhus on märke majanduse stabiliseerumisest ja enam vist allapoole me ei kuku," märkis professor Eamets.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. December 2009, 21:01
Otsi:

Ava täpsem otsing