Sõõrumaa galerii esimesel oksjonil müüdi kõik esitatud tööd 

Katre Pilvinski 18. detsember 2009, 07:48

Eile toimus Urmas Sõõrmuaa galerii avamise raames ka  heategevuslik oksjon varalahkunud sportlaste perede toetuseks, kus müüdi kõik oksjonile esitatud kümme tööd.

Eile avas Urmas Sõõrumaa Rotermanni kvartalis oma kunstigalerii US Art Gallery. Galerii avamise raames toimus ka  heategevuslik oksjon varalahkunud sportlaste perede toetuseks, mis möödus väga edukalt.

Oksjon möödus väga edukalt - ära müüdi kõik oksjonile esitatud kümme tööd kümnelt kunstnikult.

Oksjonil pakuti Richard Uutmaa, Valdur Ohaka, Agu Pihelga, Boriss Niinemäe, Aarne Vasara, Lilia Singi, Viktor Lekini ja Juri Mahotini maale ning Eduard Wiiralti ja Günther Reindorffi graafikat. Kõik tööd osteti alghinnast (10 000 krooni) kõrgema hinnaga; ostjate hulgas olid ka Arno Mägi, Indrek Sei, Rene Kuulmann ja Meelis Niinepuu.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. December 2009, 08:16
Otsi:

Ava täpsem otsing