Laupäev 3. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

USA lumetormid soodustavad internetimüüjaid

Tarvo Vaarmets 21. detsember 2009, 16:58

Kuna USA idarannikul möllavate lumetormide tõttu on mitmed kaubanduskeskused suletud ja jõuluostlejad koju jäänud, siis selle võrra on aktiivsemaks muutunud äritegevus internetis.

Internetijaemüüjate kodulehtede külastatavus oli nädalavahetusel erakordselt suur - kui eelmise aasta jõuludele eelnenud laupäeval külastas müüjate kodulehti 1,9 miljonit inimest minutis, siis sel aastal oli näitaja 2,9 miljonit inimest.

Karmide ilmade tulemusena on internetijaemüüjad mõnevõrra edasi lükanud oma tarnetähtaegu, pakkudes aga seejuures tasuta kauba kättetoimetamist. Amazon.com on oma tavalist tarneaega kuni esmaspäevani ühe päeva võrra pikendanud. Macy's internetileht pakub esmaspäevani, J.C. Penney teisipäevani tasuta tarnet, vahendas AP.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. December 2009, 17:03
Otsi:

Ava täpsem otsing