Saabi ostuhuvilise aktsia rallib

Romet Kreek 21. detsember 2009, 15:00

Hollandi luksusautotootja Spyker Carsi, mis on huvitatud General Motorsilt Saabi ostmisest, aktsia hind tõusis 27 protsenti.

Spyker Carsi aktsia hind tõusis 26,9 protsenti, 2,17 eurole.

Eelmisel nädalal Spyker Carsiga läbirääkimiste luhta jooksmise tõttu jõudis General Motors järelduseni, et selle üksuse tegevus lõpetatakse. Spyker on teinud uue pakkumise, mis kehtib vaid täna õhtuni.

„Väga raske on prognoosida, mis sellest välja tuleb, põhimõtteliselt on General Motors võtnud vastu otsuse Saabi sulgemise kohta," ütles Spykeri juhatuse esimees Victor Muller Bloombergile. „Toimub dialoog. Me püüame jõuda kokkuleppeni.“

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. December 2009, 15:00
Otsi:

Ava täpsem otsing