Analüütikud eriti optimistlikud tehnoloogiasektori suhtes

Romet Kreek 30. detsember 2009, 19:55

Analüütikud on kõige optimistlikumad USA sektoritest tehnoloogiaettevõtete aktsiate suhtes.

Viie palli süsteemis, kus viis võrdub aktsia tugeva ostusoovitusega ja üks tugeva müügisoovitusega, on parima soovitusega ehk 4,33ga hinnatud tehnoloogiaettevõtete aktsiad. Ostusoovitused on saanud ka Bloombergi terminaali alusel tervishoid (4,2), teenused (4,07), tarbekaubad (4,04) ja telekommunikatsioon 4,03. Viimane vastab ka kogu USA aktsiaturu keskmise soovitusele.

Kõige madalam on soovitus kommunaalmajanduse ettevõtetel (3,75), mis jääb lähemale ostusoovitusele, kui hoia-soovitusele. Eelviimasel kohal on toorained (3,78), tööstus (3,86), ja võrdselt 3,88ga kütusetööstus ja finantssektor.

Pessimismi ei ole ühegi sektori suhtes.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
30. December 2009, 20:05
Otsi:

Ava täpsem otsing