Kiisler: Pärnule tuleb abi võimaldada

Katre Pilvinski 31. detsember 2009, 07:33

Regionaalminister Siim Kiisler ütles, et kui Pärnu linn valitsuselt abi küsib, tuleb seda võimaldada.

"Loomulikult peab riik valmis olema. Eesti riik peab üksteist toetama. Siin on teisi omavalitsusi varem raskustes olnud, siis on ka Pärnu maksumaksja toetanud," ütles Kiisler "Aktuaalsele kaamerale" ja tõi näiteks Mustvee valla.

Regionaalministri sõnul on peale Pärnu Eestis vähemalt kümme omavalitsust, mis tõenäoliselt ilma valitsuse abita hakkama ei saa. Need on aga Pärnust väiksemad ja rahalist abi nii suures ulatuses ei vaja.

Pärnu linnajuhid usuvad, et hiljemalt kahe aasta pärast on linna rahaline seis jälle normaalne.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
31. December 2009, 09:13
Otsi:

Ava täpsem otsing