Puusaag: esimesed 2009. aasta viljad saavad küpseks

Anne Oja 31. detsember 2009, 16:11

2010 peaks nende muudatuste vilju hakkama maitsma, mis 2009 ette sai võetud, prognoosis Krimelte juht Jaan Puusaag.

"2009. aasta  algus läks veel inertsist tüürikeeramise peale. Samas ei tohi liigselt optimismi kalduda. Praegu kipub avalik arvamus mustast masendusest võltsoptimismi, mida on raske põhjendada," lisas ta.

Puusaagi sõnul on tegelik suunanäitaja nii Eestis kui mujal see, kas töötuse kasv lõpeb ja pöörab vähenemisele või mitte. "Tänu abiprogrammidele tundub, et pilt Euroopas laiemalt on paranemas. Kas ka ettevõtluskeskkond ja sealt edasi majandus tervikuna paraneb, ei ole veel kindel," märkis ta.

"Need võikski olla (2010. aasta - toim) märksõnad. Üldiselt on Eesti ettevõtluses neid, kes jätkuvalt kriisist kasu lõikavad ja neid, kes hinge vaaguvad. Ühist retsepti pole. Kriis pole kindlasti veel läbi," lausus Puusaag.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. January 2010, 16:35
Otsi:

Ava täpsem otsing