Mupo juhil pistisekahtlus

Katariina Krjutškova 09. jaanuar 2011, 15:08

Kaitsepolitseiamet pidas eile kinni kaks isikut, keda kahtlustatakse pistise võtmises ja andmises. Kahtlustatakse, et Mupo juht Kaimo Järvik võttis kohtutäiturilt pistist 9500 eurot (ligi 150 000 krooni).

Tallinna munitsipaalpolitsei ameti juhataja Kaimo Järvikule (42) on esitatud kahtlustus pistise võtmises ajavahemikul jaanuar 2010 kuni käesoleva ajani Tallinna kohtutäitur Priidult (38) selle eest, et Järvik eelistas ja eelistaks ka tulevikus teda tegelema Mupo poolt määratud ja tasumata jäänud trahvide sissenõudmistega.

Priidule on esitatud kahtlustus pistise andmises. Pistise suurus võib olla 9500 eurot.

Nädalavahetusel toimusid läbiotsimised kahtlustatavate töö- ja elukohtades ning ka sõiduautodes. Läbiotsimiste eesmärgiks oli täiendava tõendusmaterjali kogumine.

Kriminaalasja menetleb Kaitsepolitseiamet, uurimist juhib Põhja Ringkonnaprokuratuur.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. January 2011, 20:08
Otsi:

Ava täpsem otsing