Esmaspäev 27. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Folkmuusikud alustavad uut aastat talvegalaga

ÄP 14. jaanuar 2011, 00:00

Kõik artistid, keda kontserdi käigus esinemas näeb, on ühel või teisel moel seotud Tartu Ülikooli Viljandi kultuuriakadeemiaga, pärimusmuusikute viljakaima kasvulavaga. Nende seas on näiteks Meelika Hainsoo, Cätlin Jaago, Tuule Kann, Karoliina Kreintaal jpt.

Oma muusikaga rõõmustab publikut ka folgifestivali korraldaja ja pärimusmuusika arendaja Ando Kiviberg. Ta on torupillimängu tuline austaja, kes on muusikuna kaasa teinud mitmes ansamblis ja kümnetes projektides.

Kavas on koht ka kahele ansamblile. Ro:toro mängib pärimuslikke lugusid torupillidel, mida ilmestavad improvisatoorne saksofon, rokkmuusikast läbi imbunud elektrikitarr ning veider rütmisektsioon. Gjangsta ehk Tartu Ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia muusikamaja näppepillide kvarteti siht on populariseerida mandoliini ja kitarri kasutamist eesti pärimusmuusikas.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:11
Otsi:

Ava täpsem otsing