Rõtov tutvustab Äripäeva laienemisplaane

1185-aripaev 15. jaanuar 2011, 13:46

Äripäeva peadirektor Igor Rõtov räägib 17. veebruaril Gaselli kongressil oma ettevõtte maailmavallutamise plaanidest.

Muuhulgas lükkab ta ümber müüdi, justkui oleksid ettevõtte kasvuvõimalused Eesti väiksusega piiratud. Kahe kümnendi jooksul Eesti turul domineeriva positsiooni saavutanud Äripäeval on juba täna sadu kliente nii Taanis kui Rootsis, laienetakse Ukraina ja Hiina turule.

Eesti juhtiva majanduslehe peadirektor räägib Äripäeva konverentsil "Ettevõtte kasvul pole piire" sellest, kuidas selline läbimurre toimus ning millised on hetkel ettevõtte maailmavallutamise ambitsioonid.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    15. January 2011, 13:46
    Otsi:

    Ava täpsem otsing