Horizon Travel: jätkame kampaaniatega

Kaisa Gabral 17. jaanuar 2011, 17:43

Soome puhkusereiside korraldaja Aurinkomatkat teatas Kauppalehti Reisi-Extras, et teeb suure hinnapöörde. Nende Eesti ettevõtte Horizon Traveli juhi Cinzia Siigi sõnul samasugust kampaaniat Eestis plaanis pole. 

"Sarnaselt oma emaettevõttega jätkab Horizon sooduskampaaniate korraldamist, kuid üks-üheselt me kampaaniad üle ei too, kuna turud on erinevad. Soome reisiturg on toiminud üle poole sajandi, meie oma veidi üle ühe kümnendi. Hoiakud ja lojaalsus on seal hoopis teisel tasemel," kommenteeris Siig.

Eestis on hinnad tema sõnul maas juba ammu ning kuna lähtuvalt eelkõige kütusehinna kõrgel tasemel püsimisest, ei näe Siig siin olulist ja pikaaegset võimalust hinnapöördeks. "Pigem on Eesti puhul küsimus teenuse kvaliteedi ja garantiide tõstmises klientide ees," märkis Siig.

"Mis suvereise puudutab, siis puhkusereise on hakatud see aasta väga varakult tegema ja huvi on keskmisest suurem," lisas ta.

Jaanuarist Soome reisikorraldaja Aurinkomatkade tegevdirektorina alustanud Tuomo Meretniemi kavatseb kevade jooksul alandada pakettide hindu. Pikamaareiside hinnad on juba langenud ja suvereiside puhul on plaanis teha allahindlust mõnest kümnest sajani. "Arendame hindu ja vaatame, kuidas mulje hindadest muutub," ütles Meretniemi Kauppalehtile. "Hinnakonkurents on kõva, kuna sektori kasumlikkus ei ole olnud väga hea. Samas on tulemused pärast nõrka 2009. aastat taas paranemas," lisas ta. 

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. January 2011, 17:43
Otsi:

Ava täpsem otsing