LHV: Olympic tegi korraliku kasvu

Alyona Stadnik 19. jaanuar 2011, 00:00

Vaikla sõnul jäi kasiinoketi tulude kasv Eestis eelmise kvartali 17% kasvule alla, aga oli siiski korralik 13%. Tema hinnangul hakkasid eelmise aasta neljandas kvartalis Olympicu hasartmängutulud kiirema tempoga suurenema, mistõttu võib kõrgem võrdlusbaas olla üheks käibe kasvutempo aeglustumise põhjuseks. "Kokkuvõttes oli Olympic Entertainment Groupi neljanda kvartali äritulude kasv Balti riikides positiivne ning vastas ootustele," resümeeris Vaikla.

"Murettekitavamad olid tulud internetikasiinost, mis neljandas kvartalis olid poole väiksemad kui teises ja kolmandas kvartalis," märkis Vaikla. Tema sõnul grupi tulemustele see mõju ei avalda, kuna internetikasiino osakaal kogu käibes on väga väike.

Vastukaaluks Eesti ja Leedu tulemustele oli Läti kasiinode äritulude ligi 28protsendine kasv Vaikla sõnul väga tugev. "Kolmest Balti riigist on just Läti hasartmänguturg näidanud viimastel kvartalitel kõige kiiremat taastumist," lisas ta.

"Olympicu aktsia hinnale mõjus sulgemishinda vaadates äritulude kasv toetavalt, kuid enim mõjutab ettevõtte aktsiat neljanda kvartali ja 2010. aasta majandustulemused. Viimased avaldab ettevõte 28. veebruaril," märkis Vaikla.

Olympicu aktsia tõusis eile 3,44%, 1,685 eurole.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 18:46
Otsi:

Ava täpsem otsing