HP palkas endise eBay naisjuhi

Fredy-Edwin Esse, California 21. jaanuar 2011, 09:34

Hewlett-Packard teatas neljapäeval suurtest muutustes firma juhtkonnas, tuues nelja lahkunud direktori asemele viis uut, nende seas endise eBay juhi Meg Whitmani.

Palo Altos baseeruv tehnoloogiahiid teatas, et neli direktorit - Joel Hyatt, John Joyce, Robert Ryan ja Lucille Salhany - firma juhtkonnast ei kandideeri tagasivalimisele, vahendab Market Watch.

"On ebatavaline näha nii suurt direktorite hulka lahkumas, kui pole esinenud arvamuste lahknemist poliitika osas," ütles Delaware'i ülikooli õppejõud Charles Elson. "Nad on kõik üsna lugupeetud inimesed. Tekib küsimus, miks nad lahkusid?"

Uute direktoritena alustavad tööd Booz & Company endine tegevjuht Shumeet Banerji, General Electricu endine informatsioonijuht Gary Reiner, Alcatel-Lucenti endine tegevjuht Patrici Russo, AXA Private Equity endine tegevjuht Dominique Senequier ning endine eBay tegevjuht Meg Whitman, kes läinud aastal kandideeris Kalifornia kuberneriks.

 

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. January 2011, 09:34
Otsi:

Ava täpsem otsing