Parbus homme kohtus

Kadrin Karner 23. jaanuar 2011, 12:03

Harju maakohtus jätkub homme kohtuprotsess Tallinna abilinnapea keskerakondlasest eksnõuniku, praeguse kesklinna valitsuse pressiesindaja Ivo Parbuse ning ülejäänud 14 pistiseskandaali osalise üle jälitusmaterjalide avaldamisega, vahendas ERR.ee.

Eelmisel nädalal toimuma pidanud protsessi lükkas edasi vandeadvokaat Aivar Pilve haigestumine.

10. jaanuaril alanud protsessil ei tunnistanud Parbus (51) ning ka ülejäänud 14 süüdistatavat end pistisekuritegudes süüdi.

Koos Parbusega on kohtu all tuntud keskerakondlane Elmar Sepp (51), keda süüdistatakse SA Jüri Vilmsi Sihtkapitali juhatuse liikmena Parbuse kihutamises korduvale pistise võtmisele ja  sellele kaasaaitamises. Samas kuriteos on esitatud süüdistus ka Jüri Vilmsi Sihtkapitalile juriidilise isikuna.
 
Pistise andmises süüdistatakse Raivo Unti (49) ja juriidilise isikuna Tallinna Farmaatsiatehase AS-i, Peeter Palusaart (41) ja juriidilise isikuna Kaupmehe Arenduse OÜ-d, Toivo Susi (55) ja juriidilise isikuna TLS Invest OÜ-d, Tõnu Kortsu (36) ja juriidiliste isikutena OÜ-d Woody, Metsailu ja Constancia ning AS-i Merko Ehitus ja ka Tallinna Kristiine linnaosavalitsuse endist ametnikku Aleksander Raidet (61).

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    23. January 2011, 12:03
    Otsi:

    Ava täpsem otsing