Pankade metallimehed on väärt 3 mln dollarit

Romet Kreek 24. jaanuar 2011, 11:39

Vaid aasta pärast seda, kui USA president Barack Obama andis jõu seadusele, mis piiras Wall Streeti riskijanu ja vähendas pankades töötasusid, naudivad pankade metallikauplejad preemiarallit, kirjutab Bloomberg.

Kauplejate tasud kasvasid aastaga umbes 20 protsenti, kusjuures kasumlikumad saavad kaks kuni kolm miljonit dollarit, ütles Commodity Search partnersi juht Peter Henry.

Ka kolme muu personalivärbamise firma esindajad kinnitasid neid numbreid, öeldes, et kui enamus pankades toorainetega tegelevate inimestel on oodata sissetuleku nullkasvu või kuni kümne protsendist vähenemist, siis metallikauplejaid see ei puuduta.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. January 2011, 08:09
Otsi:

Ava täpsem otsing