Teabeameti uueks juhiks võib saada presidendi kantselei direktor

Silvia Kruusmaa 24. jaanuar 2011, 15:30

Riigikogu julgeolekuasutuste järelevalve erikomisjon arutas oma tänasel istungil teabeameti peadirektori ametisse nimetamist ja otsustas toetada kaitseministri Jaak Aaviksoo poolt esitatud Rainer Saksa kandidatuuri sellele ametikohale.

Vastavalt julgeolekuasutuste seadusele nimetab teabeameti  juhi ametisse valitsus asjaomase ministri ettepanekul, kuulates ära riigikogu julgeolekuasutuste järelevalve komisjoni seisukoha, teatas riigikogu pressitalitus.

Hetkel töötab Rainer Saks Vabariigi Presidendi kantselei direktorina.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. January 2011, 15:30
    Otsi:

    Ava täpsem otsing