Laupäev 25. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Venemaa ametnikud loobusid välismaistest sõiduautodest

Anne Oja 26. jaanuar 2011, 21:11

99% Venemaa ametnikest on ümber istunud kodumaal toodetud sõidukitesse, vahendas auto.lenta.ru.

Tööstus- ja kaubandisministeerium kasutab näiteks Kalugas toodetud Volkswageneid. Praegu toodetakse Venemaal Toyota Camry, Nissan Teana ja Ford Mondeo sedaane, BMWsid koostatakse Kaliningradi tehases Avtotor, need on samuti riigiametites kasutusel.

Vaid Mercedeseid ja Audisid Venemaal ei toodeta.

Lähemal ajal hakatakse kõigi Venemaa ametnike autosid jälgima maa tehiskaaslase abil töötava süsteemiga GLONASS, mis võimaldab kontrollida marsruuti, liikumiskiirust ja parkimisreeglite täitmist. Riik testib praegu süsteemi 50 presidenti ja tema meeskonda teenindaval sõidukil.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. January 2011, 21:12
Otsi:

Ava täpsem otsing