Credit24 ei läinud 19%lise hinnatõusuga kaasa

Anne Oja 27. jaanuar 2011, 18:46

Kiirlaenufirma Credit24 hinnad jäid peale euro kasutuselevõttu samaks, ehkki keskmiselt kallines kiirlaen sarilaenajatele 19%.

„Jaanuari hinnatõus ei puuduta kindlasti kõiki kiir- ja tarbijalaenusid väljastavate firmade laenuhindasid. Antud juhul pole Credit24 laenud pärast 1. jaanuari 2011 kallinenud, see tähendab, et pärast eurole üleminekut ei ole suurenenud laenude intressid ega muutunud ka krediidikulukuse määr,“ kommenteeris kiirlaenude keskmist kallinemist tänavu jaanuaris Credit24 klienditeeninduse juht Merle Laurimäe.

„Meie ettevõtte hinnakiri on ühtne. Kõigile klientidele kehtivad nii ühesugused laenuhinnad kui ka võrdsed tingimused laenu saamisel. Samuti ei paku me nn peibutustooteid, mida nii mõnedki konkurendid esmaklientide meelitamiseks, eriti just pühade eel, teevad,“ lisas Laurimäe.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
27. January 2011, 18:47
Otsi:

Ava täpsem otsing