Laupäev 10. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Vaata Priske menetluse kokkuvõtet

30. jaanuar 2011, 13:39

Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi kantlserile Marika Priskele esitati mullu novembris kuriteokahtlustus.

Vaata Marika Priske distsiplinaaruurimise kokkuvõtet SIIT.

Äripäeva andmeil kahtlustatati Prisket selles, et ta mõjutas maanteeameti juhti Tamur Tsäkkot, et viimane omakorda mõjutaks ehitusfirmasid Nordecon Infra ja Lemminkäinen Eesti omavahel ära leppima. Ehitusfirmade tüli põhjusel venis 500 miljoni kroonine Aruvalla-Kose tee-ehitus.

Distsiplinaarasja menetluse toimingud läbiviinud komisjon ei tuvastanud aga ministeeriumi käsutuses oleva teabe põhjal, et Priske on pannud toime avaliku teenistuse seaduses sätestatud distsiplinaarsüütegusid.

 

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
01. February 2011, 14:53
Otsi:

Ava täpsem otsing